For barnehager

Spar tid i garderoben med SmartPack!

Ønsker din barnehage å redusere tiden som brukes i garderoben? Få god oversikt og en mer ryddig og trivelig atmosfære?

Utfordringer i barnehage garderoben

For veldig mange barnehager er garderoben en av de største utfordringene, både miljømessig og ikke minst ressursmessig! Med ulike løsninger for oppbevaring av klær og utstyr, bruker ansatte mye tid på å finne det man trenger i ryggsekker og poser. I tillegg mangler det ofte utstyr fordi foresatte også har vanskelig for å få oversikt.

Nå har din barnehage en mulighet til å skape et helhetlig system, med fast plass for både truser, sokker, bukser og annet utstyr, for alle garderobeplassene.

SmartPack sparer miljøet og reduserer støv

SmartPack inneholder en vaskebag av nylon for skittent/vått tøy. Dette er med å bidrar positivt for miljøet ved at man kan redusere bruken av plastposer. I tillegg reduserer den støvoppsamling i garderoben med sine glatte overflater og dørløsning med magnetlås.

Tilpasset standard mål for garderobeinnredninger

Produktet er tilpasset standard mål for garderobeinnredninger (min. 26 cm bredde) og er produsert i nylon og polyester som er miljøvennlig vannavvisende behandlet og med SBS-glidelås, som går for å være blandt det beste på markedet. SmartPack Basic som vi anbefaler til barnehagen er kjønnsnøytral, men samtid sprek i fargene. Den er også den rimeligste modellen. Mer teknisk informasjon finner du under produktinfo lenger opp.

Lav investering for en effektiv garderobe

Bagen er praktisk å ta med seg hjem på fredag, for så å pakke klart i helgen til mandag. Det er i løpet av uka enkelt for ansatte og foresatte å se hva som mangler av klær og man kan fylle opp dagen etter. Bagen er også meget praktisk å bruke på fritiden og reiser etc. Flere barnehager ser derfor på muligheten for å ta inn SmartPack og tilby foresatte nedbetaling som en finaniseringsløsning, da vil den bli barnets eie, og de kan bruke bagen på fritiden. Fordelen for barnehagen er at de da får en enklere hverdag, sparer tid og har minimale kostnader ved løsningen. Ønsker barnehagen å se på en finansieringsløsning for egen investering, er vi behjelpelig med å videreformidle forespørsel på bl.a leasing eller Klarna om ønskelig.
Ønsker du et tilbud til din barnehage, er vi tilgjengelig for en prat.

CTA knapp - Kontakt oss

Smartpack i barnehage garderoben