For barnehager

Spar tid i garderoben med SmartPack!

Ønsker din barnehage å redusere tiden som brukes i garderoben? Få god oversikt og en mer ryddig og trivelig atmosfære?

Utfordringer i barnehage garderoben

For veldig mange barnehager er garderoben en av de største utfordringene, både miljømessig og ikke minst ressursmessig! Med ulike løsninger for oppbevaring av klær og utstyr, bruker ansatte mye tid på å finne det man trenger i ryggsekker og poser. I tillegg mangler det ofte utstyr fordi foresatte også har vanskelig for å få oversikt.

Nå har din barnehage en mulighet til å skape et helhetlig system, med fast plass for både truser, sokker, bukser og annet utstyr, for alle garderobeplassene.

SmartPack sparer miljøet og reduserer støv

SmartPack inneholder en vaskebag av nylon for skittent/vått tøy. Dette er med å bidrar positivt for miljøet ved at man kan redusere bruken av plastposer. I tillegg reduserer den støvoppsamling i garderoben med sine glatte overflater og dørløsning med magnetlås.

Tilpasset standard mål for garderobeinnredninger

Produktet er tilpasset standard mål for garderobeinnredninger (min. 26 cm bredde) og er produsert i nylon og polyester som er miljøvennlig vannavvisende behandlet og med SBS-glidelås, som går for å være blandt det beste på markedet. Mer teknisk informasjon finner du under produktinfo lenger opp.

Sikkerhet

SmartPack er produsert med avtagbare borrelåsremmer på skulderstroppene. Dette for ekstra sikkerhet for de små. I tillegg er det mulig å gjemme bort skulderstroppene ved å feste de i trykk knapper på begge sidene av bagen. De vil da bli skjult inne i garderobehylla. Vi anbefaler uansett å ta av borrelåsremmene når bagen oppbevares i barnehagen.
SmartPack har en garanti for produksjonsfeil på 2 år og er produsert i miljøvennlige materialer av polyester og nylon. Ytterstoffet er vannavvisende behandlet og er godkjent etter den Europeiske standaren REACH og er SVHC-sertififisert. Alle reflex produkter er CE-godkjent og har Öko Tex 100 sertifisering.

Lav investering for en effektiv garderobe

Bagen er praktisk å ta med seg hjem på fredag, for så å pakke klart i helgen til mandag. Det er i løpet av uka enkelt for ansatte og foresatte å se hva som mangler av klær og man kan fylle opp dagen etter. Bagen er også meget praktisk å bruke på fritiden og reiser etc. Flere barnehager ser derfor på muligheten for å ta inn SmartPack og tilby foresatte nedbetaling som en finaniseringsløsning, da vil den bli barnets eie, og de kan bruke bagen på fritiden. Fordelen for barnehagen er at de da får en enklere hverdag, sparer tid og har minimale kostnader ved løsningen. Ønsker barnehagen å se på en finansieringsløsning for egen investering, er vi behjelpelig med å videreformidle forespørsel på bl.a leasing eller Klarna om ønskelig.
Ønsker du et tilbud til din barnehage, er vi tilgjengelig for en prat.

CTA knapp - Kontakt oss

Smartpack i barnehage garderoben